A búvárkodáshoz argon palackra volt szükség

A családdal töltött idő felbecsülhetetlen. Főleg a mai rohanó világunkban, amikor senkinek sincs semmire ideje. Pontosan ezért fontos és megbecsülendő, amikor valóban minőségi időt tudunk tölteni a szeretteinkkel. Mi a családunkban erre tudatosan odafigyelünk és igyekszünk mindig minőségi időt együtt tölteni és érdekes programokat csinálni.

Például hétvégenként nagyon szeretünk családi mozidélutánt tartani. Na jó, vagy délutánt, vagy estét, ez igazából tőlünk függ. Ilyenkor kiválasztunk egy olyan filmet, ami mindenkinek tetszik, mindent kikapcsolunk és leülünk filmet nézni.

A múltkor speciel egy elég izgalmas akciófilmet néztünk meg együtt. Tényleg nagyon jó volt a film, úgyhogy azóta szoktam ajánlani másoknak is. A filmben volt egy búvárjelenet, ami valahogy felvetette az ötletet, hogy a nyáron kipróbálhatnánk a búvárkodást, mint családi program. Ez így is történt és nyáron életünkben először kis is próbáltuk.

Rengeteg dolgot kellett beszereznünk hozzá. Például az argon palackot a gazpalackfutar.com oldalról. Az argon gáz nagyon jó védőgáz, amit a búvárkodás során a száraz ruhák töltésére használnak. Emellett széles a felhasználási köre, hiszen ugyanezt a gázt használják a metalurgia területén az ívhegesztés és a kohászat kapcsán, mert nagyon jó tulajdonsága, hogy nem lép reakcióba más vegyületekkel vagy más elemekkel.

Az argon palack ár egyébként a gázpalackok közül a középkategóriába tartozik. Ez azt jelenti, hogy se nem tartozik a legolcsóbb, sem pedig a legdrágábbak közé, hanem amolyan középkategória.

Ha felmegyünk a gazpalackfutar.com oldalra, akkor gyakorlatilag minden információt megtalálunk, amire csak szükségünk lehet a palackokhoz. A legolcsóbb argon palack ár a 10.500 Ft, míg a legdrágább ára 32.500 Ft. Természetesen a két véglet között vannak más kiszerelések is, az ár a palack kiszerelésétől függ. A palackok töltete 5 és 50 liter között van, így mindenki kedvére válogathat attól függően, hogy milyen kiszerelésre van szüksége. Az ár magában foglalja a töltést, a cserét és a házhozszállítást is.

Ami különösen tetszett ennél a cégnél, hogy nem nekünk kell elmenni és megvenni a palackot, hanem ők hozzák házhoz. Roppant egyszerű megrendelni a palackokat, azonban a honlapon nem egy megrendelés gombot kell keresnünk, hanem egy visszahívás kérés gombot. Mivel ez egy kis családi vállalkozás, így nem tudják bármelyik pillanatban, azonnal felvenni a telefont, hanem visszahívást ígérnek.

argon palack ár

A honlapon találunk egy űrlapot. Itt be kell írnunk a nevünket, a telefonszámunkat, az email címünket, illetve, hogy mivel kapcsolatban szeretnénk visszahívást kérni. Nyilván az esetek nagy részében a megrendeléssel kapcsolatban. Érdemes beleírni, hogy mit szeretnénk rendelni és mekkora mennyiségben, mert amikor elolvassák az üzenetet egyből látják a megrendelést és amikor visszahívnak minket, akkor már azonnal választ tudnak adni a megrendeléssel kapcsolatban.

Nincsen mennyiségi korlátozás. Ha valaki csak egy darabot rendel, akkor egy palackot fognak kiszállítani, ha valaki 30-at, akkor nyilván 30-at fognak. Mi nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással. A visszahívás kérés után fél órával már csörgött is a telefonom és még aznap ki is szállították a palackot, így indulhatott a búvárkodás.