A kedvenc sorozataim után a kedvenc bioáruházam következik

Hallottatok már a biocity.hu webáruházról? Ha nem, akkor most igazán jó helyen jártok. Ez a kedvenc online áruháza, már hosszú-hosszú ideje, ahonnan mindenféle természetes dolgot szoktam rendelni a legnagyobb örömmel. Nem véletlen, hogy azzal a szlogennel hirdetik magukat, hogy A Te bioáruházad már 10 éve | www.biocity.hu. Az én esetemben tényleg így van – már ami a 10 évet illeti. De most talán nem is ez a legfontosabb, hanem az, hogy miért is szeretem ennyire őket. Ha érdekel, akkor olvassatok tovább!

Egy ideje már nem találok olyan sorozatot, ami úgy igazán lekötne. Biztos, hogy velem van a baj, hogy maradi vagyok vagy hogy ezekben a régi dolgokban találom meg magam inkább. De az új művek között egyszerűen nem sikerül olyat találnom, amivel úgy érzem, hogy hosszabb távon is ellennék. Szóval általában az a forgatókönyv, hogy pár rész után ráunok mindegyik sorozatra. Nem tudok vele mit csinálni, ez van. A leghosszabb ideig talán egy bankrablósat néztem, de a második évad első részénél azt is feladtam, mert unalmassá vált és okafogyott volt egyáltalán a folytatás is. Szóval a sorozatokkal nem igazán volt/van szerencsém az utóbbi időben. De szerencsére nem ez a helyzet a bio termékekkel a biocity.hu-nak köszönhetően.

A Te bioáruházad már 10 éve | www.biocity.hu – ahogy a szlogen is mondja, már nagyon régóta az életem részét képezi ez az oldal. Gondolhatjátok, hogyha ilyen sok éven keresztül kitartunk úgymond egymás mellett, akkor nem lehet ez olyan rossz választás. Éppen ezért gondoltam arra, hogy néhány gondolattal most bemutatnám őket nektek is, hátha másnak is sikerül ötletet adnom ahhoz, hogy honnan is rendeljen a következőkben mindenféle bio terméket.

A www.biocity.hu meglehetősen felhasználóbarát kezelőfelülettel bír, mert hogy csupa olyan menüpont van, ami alapján egyértelműen beazonosítható, hogy milyen termékeket lehet kapni. Az meg aztán szerintem főleg király, hogy itt olyan kategóriák vannak, amik a mai világ nagykönyvében is meg vannak írva. Mire gondolok? Hát tudjátok a szokásos verkli: gluténmentes, paleo, diabetikus, vegán és társai. Ezek olyan hívószavak, ami alapján szerintem rögtön be tudja azonosítani mindenki, hogy hol jár, azok közül, akik egy kicsit is jártasak ezeken a területeken.

De ha nem ilyen formában szeretnétek szelektálni az ételek és alapanyagok között, akkor sincsen gond, mert az a helyzet, hogy másféle megkülönböztetés is található a kategóriákban. Példának okáért ott vannak a tipikus reformkonyha termékek a reformkonyha fül alatt. Itt aztán tényleg minden van! Csíramagok, növényi tejtermékek – vagyis tejmentes tejtermékek, a személyes kedvenceim -, kakaók és kávék, különféle magok és aszalt gyümölcsök az édesszájúaknak. Na persze nem feledkeztek meg azokról sem, akik tényleg vágynak arra, hogy csipegessenek időnként egy kis ezt-azt, miközben egészséges dolgoknak visznek a szervezetükbe – nekik itt is van külön rágcsálnivaló és különféle édességek is, ahogyan a rendkívül széles pudingporok választékából is el lehet nasizgatni jó darabig egészségesen.

A Te bioáruházad már 10 éve | www.biocity.hu – és meg is tartanak még sokáig, amíg ilyen szuper projekteket is csinálnak, mint hogy például okoshét, vagy a jobbnál-jobb akciók. De mellette a blog felületet is nagyon szeretem, hiszen itt mindig olvashatok valami olyan újdonságról, ami hasznos tudást ad ebben a témakörben és a saját életemet könnyíthetem meg vele. Ha esetleg érdekelnének bennetek is ilyen témák, akkor válasszátok bátran a biocity.hu oldalát, mert amellett, hogy sok finomságot tudtok tőlük kedvező áron rendelni, sok okossággal is gazdagodhattok.