Amikor azt kívánjuk, ez bár csak a filmekben lenne

A legutóbbi moziban egy sarkvidéki filmet néztünk. Már a látványtól vacogtam. Oda is súgtam a mellettem ülő barátomnak, hogy ezután jó lesz megmelegedni otthon. Hát nem így lett… Mire hazaértünk, lehet ez a sors iróniája volt, de elromlott a fűtés, és estére teljesen kihűlt a lakás. Ez télen, hősugárzó nélkül nem buli, így express kihívtuk a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles csapatát, akik pár órán belül nálunk voltak.

Jó, ha előre tudjuk mi a gond, és kit kell hívni

A fűtéssel több probléma is lehet, így mielőtt szerelőt hívunk érdemes ellenőrizni, hogy mi is a gond. A vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles csapata is ezt kéri tőlünk. Szerencsére, hogyha felhívjuk őket, akkor készségesen segítenek nekünk kitalálni a probléma forrását.

Nálunk hidegek voltak a radiátorok és a csövek, pedig minden működni látszott, és mégis majd megfagytunk. Nem tudtuk biztosan, hogy fűtésszerelőre vagy gázkészülék szerelőre lesz-e szükségünk. Ha a gázberendezés jól működik, de hideg van, akkor kell a fűtésszerelőt hívni. Mi is így tettünk, és kihívtuk a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles egyik segítőkész szakemberét. Elmondták nekünk, hogy a rozsdásodás okozhatja a fő gondot. Mivel a régi berendezéseknél a vascsövek egy idő után elöregednek és tönkremennek. Ha a rozsda túlságosan beborítja már a csövet, akkor az repedéshez vagy töréshez, eresztéshez is vezethet. A képzett szerelőknek ez nem sok időbe telik, hogy világos legyen. Azonban, ha otthon nekiesünk a fűtés berendezésnek a saját szerszámainkkal és nemlétező szakértelmünkkel, az jó eséllyel drága mulatság lesz.

Ha találsz egy jó szakembert, akkor tartsd meg, mert aranyat ér

Mi is így tettünk. A lakásfelújítás többi szakaszában nem egyszer őket hívtuk segítségül. A fűtésünk azóta is remekül szuperál, és nem kellett még háromszor javíttatni. A konyhában és a fürdőben szerettük volna kicserélni a csaptelepet. Ehhez is a vizgazfutesszerelo24.hu szerelőit hívtuk, akik ezúttal sem okoztak csalódást. Ez is egyszerűnek tűnhet laikusnak, de valószínűleg élesben már kevés embernek menne. Lassan kezdtünk megőrülni a folytonosan csöpögő, régi csaptelepektől, amit még az előző lakótól örököltünk. Így ki akartuk cserélni őket.

Csaptelep csere a kevesebb vízfogyasztás érdekében

A csapok folytonos csöpögése apróságnak tűnik de szépen feltornázta a vízszámlánkat. Így a https://vizgazfutesszerelo24.hu/ csapatára bíztuk a cserét. A menetes szárak rozsdásak voltak, a vízköves hollandi anyák pedig ugyancsak megnehezítették a szerelők dolgát. De a friss csaptelepben így sem esett kár, és be lehetett kötni. Igaz, hogy kicsit bakiztunk, mert egy túl designer darabot választottunk, amit bonyolult volt beszerelni, de sikerült végül. Annak külön örültünk, hogy a külvárosba is hamar kijöttek, és könnyen elérhetőek voltak telefonon. Biztos, hogy a jövőben is csak őket fogjuk hívni. Olyan jól dolgoztak, hogy olyan csak a mesében van meg a filmekben.