Cabrioval néztünk egy francia filmet az autós moziban

Régóta szerettem volna elmenni egy autós moziba. Különleges hangulata mindig is vonzott, annyira romantikus egy langyos nyári estén filmezni egy parkban, miközben a tücskök ciripelnek a holdfényben. Eddig sajnos nem jutottunk el, de majd most! Ahogy nyitottak a mozik, mondtam is a páromnak, hogy izzítsa a cabriót, moziba megyünk!

Persze, nyári gumi még nem volt a kocsin. Gondolhattam volna, mindig mindent az utolsó pillanatra hagyunk. A párom rögtön elkezdett aggódni az árak miatt, így mondtam neki, hogy írjuk be a keresőbe, hogy nyári gumi akció árak. Természetesen keresőbarátunk ahogy soha, most sem okozott csalódást. Rögtön ki is dobott néhány webshopot, ahonnan valóban jutányos áron vásárolhatunk nyári gumikat.

A www.gumidiszkont.hu oldalán szörfözve már tudtam, hogy nem kell aggódnom, végre tényleg el fogunk jutni autós moziba és még nyári gumi is lesz a kerekeken. A kis cabriónk megérdemli a törődést, így igyekeztünk neki megtalálni a tökéletes nyári gumikat, még ha ezért egy nyári gumi akció árak lehetőséget is kellett keresnünk.

Ahogy a webshopban rákerestem, hogy milyen gumik megfelelőek a mi kis csodakocsinkra, rögtön megkönnyebbültem, hiszen nem is voltak olyan drágák, mint amire számítottam. Persze ez csak annak köszönhető, hogy a nyári gumi akciós árakon volt éppen elérhető. Fénysebességgel kiválasztottam a megfelelő gumikat és már kattintottam is a rendelésért. Mivel a számlát rögtön kiegyenlítettem, másnap házhoz is hozták az új gumikat.

Legszívesebben azonnal belecsaptam volna a lecsóba, de a webshop oldalán olvastam, hogy ajánlott a cserét szakemberre bízni. Hiszen csak így lehetünk biztosak abban, hogy tökéletesen kerültek felhelyezésre a gumik és a kerekek kiegyensúlyozottsága is megfelelő lesz. Nekünk egyébként sincsenek eszközeink arra, hogy ezeket a beállításokat körültekintően elvégezhessük.

A gumidiszkont.hu oldalán történő vásárlás tehát hozzájárult ahhoz, hogy végre elmenjünk randizni egy autós moziba. És hogy milyen volt a film? Az maradjon a mi titkunk.