Filmbe illő szérum, ami már akár 3 perc alatt fiatalít

Egészen filmbe illő hatást ígér a Laumar InstanTENSE Plus szérum a vásárlóinak. De lássuk, hogy valóban lehetséges-e 3 perc alatt fiatalabbnak tűnni!

Egy olyan krémet kerestem, ami lehetőleg illatszer valamint mesterséges színezékek nélkül készült, és használható a szarkalábak, szem környéki ráncok, táskák és sötét karikák eltüntetésére.

Ekkor találkoztam az instantense.hu oldalával. Itt egy olyan termékről lehet olvasni, ami 3 perc alatti fiatalodást ígér a használóinak.

Ez egészen filmbe illő elképzelés, nem gondoltam volna, hogy a valóságban tényleg ennyire jó hatása lehet egy szérumnak. Hiszen az arcápoláskor, a ránctalanító krémek használatakor fontos a türelem. Egy krém általában 3 hónap folyamatos használat után hoz látványos változást. De a Laumar InstanTENSE Plus már az első használat után látványos eredményt ígér.

Ez nekem elég hihetetlennek tűnt, de magáról a termékről nagyon sok pozitív véleményt olvastam. Hatékonyan száll szembe a sötét karikákkal, a szem alatti táskákkal, már egy használat után sokkal fiatalabb külsőt kölcsönöz a használóinak. A hosszan tartó használat pedig látványosan csökkenti a ráncokat a szem környékén.

Mivel ennyire jó a krém, és már-mér gyanúsan kecsegtető ígéretekkel akarja eladni magát, a cég úgy döntött, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garancia jár a termék mellé, így sokkal többen kipróbálják.

Eleinte nem hittem el, hogy ilyen létezik. Az oldalon le van írva, hogy mindenféle növényi hatóanyagot tartalmaz maga a szérum, ezek bejutnak a bőr alá és már 3 perc elég ahhoz, hogy a hatásukat kifejtve látványosan csökkentsék a szem alatti sötét karikák és táskák mértékét.

Az oldalon töb videó is van, ami ezt a hatást bizonyítja, de eleinte közömbös voltam ezzel kapcsolatban.

Megrendeltem a szérumot, hiszen ingyenesen szállítják ki, nem is olyan drága és ha nem jön be, akkor visszaadják a pénzt, hiszen 30 napos “próba” idő van a termékre.

Eléggé közömbös voltam ezzel kapcsolatban, mégis izgatottan próbáltam ki a szérumot, mikor megérkezett. Nem nagyon hittem a szememnek, de tényleg hatásos! Már az első használatnál sokkal kisebbek lettek a táskák a szemem alatt, és ahogyan azt írják a honlapon is, nagyjából egy 9 órán keresztül hatásos volt nekem. Nehezen hittem volna el, ha nem a saját bőrömön tapasztalom meg, mennyire jó is ez a szérum.

Tényleg hat, és tényleg olyan, mintha csak valami filmes varázsszer lenne. Már egy használat elég volt hozzá, hogy sokkal fiatalabbnak, kipihentebbnek nézzek ki.

Minden vélemény igaz az oldalon, tényleg ennyire jó ez a szérum. Percek alatt kisimítja a bőrt, sokkal frissebb, üdébb megjelenést kölcsönöz a használójának.

Engem teljesen meggyőztek, biztosan újra fogom vásárolni még, hiszen egészen elképesztő hatása van!

Most éppen akciós áron lehet beszerezni, 14.390 Ft-ba kerül az instantense.hu oldalon a Laumar InstanTENSE Plus csodaszérum.

Egyébként a szérum klinikailag tesztelt, állatkísérlet mentes kozmetikum. Összetevői között megtalálható az Argirexol peptid, Nátrium hialuron, növényi peptideket tartalmazó Bioskinup és Eyeseryl peptid is. Ezek az anyagok segítenek a ráncok megemelésében, hidratálásában és a szem alatti karikák halványításában.

Pár perc alatt hat, azonnali hatása 6-10 órán keresztül látványos, de rendszeres alkalmazás mellett hosszútávon is eredményes a szérum, ugyanis így hosszútávon is csökkenti a karikákat és táskákat a szem alatt.

Az arc bármely részén használható egyébként, de tapasztalataim szerint a szemkörnyék a legproblémásabb terület.

A használata egyszerű, reggelente apró kis ütögető mozdulatokkal kell felvinni a problémás részre, majd várni kell, hogy 3-5 perc alatt beszívja a szérumot a bőr, és hasson. Utána erre lehet sminkelni is, ha valaki szeretne, olajmentes sminkekkel együtt is lehet használni.

Egészen hihetetlen ennek a szérumnak a hatása, olyan, mintha valami fiatalító film kelléke lenne. Egy krém, amitől megfiatalodik az ember. Jó film alapanyag is lehetne.

Nekem nagyon bevált, mostantól minden reggel ezzel fogom indítani a napot, kíváncsi vagyok, hosszútávon milyen hatása lesz, de eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. Örülök, hogy végül megvettem és adtam egy esélyt a Laumar InstanTENSE Plus arcszérumnak. Amit már nem csak a honlapon, hanem ahogyan láttam, patikában is meg lehet venni!