Nekem is olyan egészséges hajam lesz, mint egy filmsztárnak!

A szép, egészséges haj mindig is a testi épség és a szépség egyik jele volt, és lesz is. Mikor látom a filmekben, sorozatokban, hogy a színészeknek micsoda hajkoronái vannak, kicsit irigy leszek. Tudom, az ő hajukat mesterfodrászok rakják össze minden nap, órákon keresztül, illetve nagyon sokszor hordanak parókát, de akkor is. Itt vagyok én a vékony, töredezett hajammal, és tanácstalan voltam, hogy mit is kezdhetnék vele. De szerencsére most már látszik a fény az alagút végén! Köszönhetően a nővéremnek és a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_hidegensajtolt_30_ml oldalnak, ahonnan egy valóságos hajtápszert, azaz argán olajat tudok rendelni, teljes mértékben megfizethető áron. Így már él bennem a remény, hogy egyszer még nekem is lehet szép, egészséges hajzatom.

Gyerekkorom óta küzdök a hajgondjaimmal. Persze, voltak készítmények, samponok és balzsamok, amik ideig-óráig javítottak a helyzeten, de ezek csak ideiglenes dolgok, ráadásul nem is természetesek. Amikor berobbantak a piacra az argán olajos készítmények, és elkezdtem használni őket, akkor volt egy kifejezetten jó időszak, de sajnos ezek a gyári készítmények tényleg csak addig érnek valamit, ha folyamatosan, kifejezetten gyakran használod őket. Ám nem sokkal ezelőtt a nővérem elküldte nekem a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_hidegensajtolt_30_ml oldalt azzal, hogy tanulmányozzam alaposan, mert ez lehet számomra a megoldás. És tudjátok mit? Úgy néz ki, hogy igaza lett!

Az argán olajat az argánfa magjából sajtolják, és már nagyon régóta ismeri az emberiség. Köztudott, hogy hihetetlen hajápoló hatású, ezen kívül a körömre és a bőrre is kiváló. Öregedésgátló, hidratáló, tápláló, pont amire az ember érzékeny bőrének szüksége van. De, mint azt a humanityaruhaz.hu oldaláról megtudtam, az argán olajat pakolásként is lehet alkalmazni! Bizony ám, más tápláló olajokkal, például ricinus vagy kókuszolajjal kombinálva és a hajba masszírozva elképesztő hatást lehet elérni! Mikor ezt olvastam a Humanity Áruház oldalán, úgy voltam vele, hogy nekem is muszáj kipróbálnom.

Azt olvastam, hogy az ilyen olajos pakolást jó legalább egy óráig a hajon hagyni. Mikor megérkezett a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_hidegensajtolt_30_ml oldalról rendelt argán olaj, még aznap ki is próbáltam, és az eredmény egészen meglepő volt! Miután kimostam belőle az olajat, a hajam fényes és rugalmas lett, visszakapta a tartását, és kifésülni is sokkal könnyebb volt! Mintha a szomjazó növénynek végre vizet adtál volna, úgy kelt életre. Egyből tudtam, hogy igen, ez lesz az én módszerem, végre megtaláltam a megoldást. Írtam is a nővéremnek egyből, hogy hálám a sírig fogja üldözni, hihetetlen, amit az argán olaj elért.

Szóval ha a Te hajad is vékony, száraz, töredezett, akkor a vágatás, pampucolás helyett inkább használj argán olajos pakolást, és meglátod az eredményt! Rendelj magadnak Te is egy üveggel a humanityaruhaz.hu/termek/argan_olaj_hidegensajtolt_30_ml oldalról, hidd el, nem bánod meg.