Nem csak a filmekben lehet valóra váltani az éttermes álmot

Lefogadom, hogy ha szereted a filmeket – csakúgy, mint én -, neked is van minimum egy olyan kedvenc alkotásod, aminek a története a főzés, egy étterem, vagy egyszerűen az étel szeretete köré épül. Legyen az egy olasz tájakkal és szereplőkkel teletűzdelt mű, ami a kulinária egyik fellegvárát mutatja be, vagy egy nagy utazásokkal és különleges ízekkel teli sztori, esetleg egy kedves animációs film, az biztos, hogy nem csak az étvágyát hozzá meg az embernek, hanem gyakran a kedvét is, hogy ilyen területen dolgozzon, vagy esetleg saját éttermet nyisson.

Persze álmodozni bármikor szabad, és ha van egy kis szabadidőnk és érdekel minket, hogyan is kerülnek az asztalokra azok a finomságok, amiket a filmeken megcsodálhattunk, akkor érdemes ellátogatnunk az rdealer hu oldalára. A cég olyan konyhai nagygépeket és egyéb kiegészítőket forgalmaz, amelyek bármelyik vendéglátóipari egységben megállják a helyüket. Válogathatunk használt termékek között, amelyeket kifogástalan állapotban és igencsak jó áron forgalmaznak, emellett pedig három hónapos garanciát kap rájuk a vásárló. Ha ennél hosszabb garanciát szeretnénk, vagy jobban preferáljuk, ha egy eszköznek mi vagyunk az első tulajdonosai, akkor teljesen új termékeket is vásárolhatunk, ez esetben a garancia hossza egy évre terjed ki.

rdealer hu

Természetesen álmodozás szintjén is sok dolgot végig kell gondolnunk, ha szeretnénk megalkotni egy étterem vagy étkezde koncepcióját. Ezt nem árt már azelőtt véglegesítenünk, hogy elkezdenénk böngészni az eszközök kínálatában, hiszen így tudunk egy árkalkulációt csinálni, a szükséges munkaerő számát és a konkrét konyhai berendezés igényünket is felmérni.

Nagyon nem mindegy ugyanis, milyen irányba indulunk el. A különböző irányzatok különféle felszereltséget igényelnek.

Tésztázót szeretnénk például? Látványkonyhával vagy sem? Divatosak az olyan tésztázók mostanság, ahol menő serpenyőkben, a gondosan előkészített alapanyagokból és persze az ínycsiklandó házi tésztákból készülnek a fogások. Ehhez serpenyőt és tésztagépet is találunk a webshopban.

Milyen sütőt válasszunk? Ebből is temérdek áll rendelkezésünkre, legyen az klasszikus gázsütő, elektromos sütő vagy akár lapsütő, a tűzhelyek választékáról nem is beszélve. De ha már Olaszországban kalandozunk, süthetünk pizzát is! A pizzakemencék és pizzalapátok az rdealer hu oldalán várják, hogy felfedezzék őket.

Inkább street foodban utaznál? Kolbászsütéshez, gofrisütéshez vagy hasonló, gyorsan elkészíthető fogásokhoz is számtalan eszközt találhatsz az oldalon, még jégkásagép és fagyigép is van, mindezt pedig megfejelheted egy jófajta shake-kel is az egyik multifunkciós gép segítségével.

Fúziós vagy távol-keleti konyha? Többféle wok, számos konyhai kiegészítő és thaiföldi fagylaltkészítő pult is található a kínálatban a különösen izgalmas fogásokhoz.

A mosogatásra, hűtésre-fagyasztásra vagy éppen a melegen tartásra, ételtárolásra- és kínálásra is gondolni kell, ezért természetesen ezeket az eszközöket is megtaláljuk az Rdealer kínálatában, hogy semmiért ne kelljen máshova menni.

A céget telefonon (több telefonszámuk is van) és e-mailben is el tudjuk érni, telephelyük pedig Tapolcán található, ahova el is látogathatunk, ha személyesen szeretnénk megtekinteni a termékeket, vagy kérhetjük őket szállítással is. A nyitvatartási időt megtaláljuk a honlap alján, ami szerint bármelyik hétköznap lehetőségünk van elmenni hozzájuk.

Még ha csak gondolatban is, de jól esik eljátszani egy étterem lehetőségével. Megvendégelni az embereket, felejthetetlen pillanatokat és törzsvendégeket szerezni fantasztikus érzés lehet. Hiszen az étkezés nem csak létszükséglet, hanem művészet, élvezet és közösségi élmény is. Ezért is szeretem az ezzel kapcsolatos filmeket is, mert az élet szeretete és valamiféle olyan felszabadultság árad belőlük, amit képzeletben a saját éttermemben is szeretnék viszontlátni.