A film ébresztett rá, hogy jobban járok, ha kötök egy lakásbiztosítást

A filmek szerelmeseként nincs is jobb kikapcsolódás, mint mozivá varázsolni a nappalit, és belemélyedni a képkockákba. Átélni az összes izgalmat, élményt, ami a képernyőn megy.
Nemrégiben egy ilyen filmes jelenet késztetett arra, hogy meghozzak egy komoly döntést.

Mivel mindig beleélem magamat a látott jelenetekbe, erős gyomorgöcsöm lett, amikor végig néztem a tragédiát, ahogy a főszereplő hölgynek leég a háza. Két gyermekkel maradtak az utcán, odaveszett mindenük. Szívszorító volt, most is itt a gombóc a torkomban.

lakásbiztosítás


Ha ezt nem látom, akkor nem tudom, meddig halogattam volna a lakásbiztosítás megkötését. Már néhány hónapja birtokba vettem az új, kényelmes otthonom, mégsem kerítettem még erre sort. Úgy éreztem, csak egy púp a hátamon a sok teendőm mellett, ami persze hülyeség, hiszen a lakás a legnagyobb vagyonunk.

Ahoy nekiálltam lakásbiztosítást keresni, az interneten rátaláltam a Pannon Safe weboldalára. Ez egy alkusz cég, akik biztosítási termékekkel és hitelezéssel kapcsolatban segítik a lakosságot és a cégeket, hogy a lehető legjobb ajánlatot kapják meg. Mivel kiterjedt partnerhálózattal rendelkeznek, így mindenkinek meg tudják találni azt a pénzügyi szolgáltatást, amely a leginkább megfelel az illető igényeinek. A tény, hogy a cég magyar tulajdonú, bizalmat ébreszett bennem, továbbá az is pozitív volt, hogy az eddigi ügyfeleik elégedettsége rendkívül magas. 92%-uk újra a Pannon Safe-et választaná, hogyha segítségre lenne szüksége.

Lévén, hogy rengeteg tapasztalattal rendelkeznek, minden általános problémát ismernek és könnyen tudnak kezelni. Segítő kezet nyújtanak azoknak, akik elvesztek az információk tengerében, eloszlatják a leendő ügyfelek félelmeit, és a halogatás kérdése sem újkeletű probléma számukra.

Az oldalon online lakásbiztosítási kalkulátor is elérhető. Ez egy remek módja annak, hogy akár otthonról, a kényelmes karosszékünkből kössünk egy biztosítást.
A kalkulátor kezelése egyszerű. Az első lépés megtételekor lehet kérni, hogy tanácsadói segítséget igényelhessünk, ha szükségünk van rá. Ezt én elfogadtam, hiszen egy ilyen komoly témában mindig jó, ha egy szakértő a rendelkezésünkre áll kérdés esetén.
A következő kérdések megleptek. Ki kellett választanom, milyen extra fedezeteket kérek a biztosításomhoz: kisállatbiztosítástól kezdve a balesetbiztosításon át a napelemek védelméig mindent hozzá lehetett rakni, hogyha szeretnénk. Persze kiválogattam, hogy csak olyanok legyenek benne, amelyek számomra relevánsak. Minek kössek napelembiztosítást egy panelban?!

Miután kiválogattam a megfelelő elemeket, jöhetett a következő oldal. Itt a saját ingatlanom paramétereit kellett beírkálnom. Amikor túl voltam mindezen, már csak néhány kattintás választott el a legjobb lakásbiztosítási ajánlatoktól.

Az eredmények meglepően jók lettek. Sokkal magasabb összegre számítottam, főleg egy ilyen összetett szolgáltatásért, mint amit összeraktam magamnak. Teljes mértékben a saját igényeimre szabott, jutányos árú lakásbiztosítás. Kell ennél jobb?

Azóta is hűséges ügyfele vagyok a Pannon Safe társaságnak. Szívesen ajánlom őket bárkinek, aki biztosítási ügyben keres megoldást, vagy épp hitelre van szüksége. Ó, ha hamarabb ismerem őket, mennyivel könnyebb dolgom lett volna lakásvásárláskor!
Most már ezen kár keseregnem, de azóta tényleg megfogadtam, hogy soha többé nem fogok máshoz fordulni, ha pénzügyekről van szó.