Melyik a legjobb plasztikai sebész Budapest környékén?

Szerintem nincs olyan ember, aki nem szeretne szép lenni. Sokszor irigykedve nézzük a TV képernyőjén keresztül a sikeres színészeket, színésznőket és titkon talán mindenkinek megfordult a fejében, hogy milyen lenne olyannak lenni, mint az idolok a képernyőn.

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a szép embereknek sokkal könnyebb, nekik minden az ölükbe hullik, de ez nem így van. A sikeres szupermodellek is nagyon keményen dolgoznak azon, hogy ott legyenek a kifutókon.

plasztikai sebész Budapest
plasztikai sebész Budapest

A plasztikai sebészet lényege szerintem az, hogy segítsenek az embereken. Például eltüntetik itt a hegeket, megszabadítják az embert a felesleges bőrtől, ha lefogyott, balesetek után segítenek abban, hogy az emberek teljes életet éljenek, de ezek mellett simán csak szebbé is tudja tenni az embert egy jó plasztikai sebész.

Ha valaki mégis görcsösen kapaszkodik abba az álomképbe, amit a televízióba lát, akkor is van lehetőség rá, hogy változzon. A testalkatot kemény munkával meg lehet változtatni, de az arcunkat például csak sebészeti beavatkozással tudjuk átalakíttatni.

Ilyenkor jön a kérdés, hogy hol rendel jó plasztikai sebész Budapest környékén? Nyilván sok jó plasztikai sebész van, de én csak a saját, személyes tapasztalataim alapján tudok ítélkezni.

Volt egyszer egy kisebb balesetem, ami egy orrtöréssel járt. ez meggyógyult, nem maradt légzőszervi probléma utána, de sajnos esztétikailag nem volt a legszebb. Egy pár év elteltével felkerestem egy plasztikai sebészetet, hogy segítsenek rendbe tenni a kissé csálé orromat. Ez a cég a Kelemed plasztika volt. Oldaluk a plasztika.info.hu.

Természetesen nem utasították el a kérésemet. Hosszas konzultációk után pedig sort is kerítettünk a műtétre, ami nagyon jól sikerült.

A baleset után nehezen dolgoztam fel, hogy az orrom hogy néz ki, nem tudtam megszokni, de kellett egy pár év, hogy rá tudjam venni magamat a változásra, mert féltem, pedig nem volt igazán okom rá.

Azóta már tudom, hogy Dr. Kelemen Ottó, akinél én is voltam, a legjobb plasztikai sebész Budapest környékén, de talán az egész országban is.

Már akkor egy jó ideje praktizált, most már 25 éve foglalkozik sebészettel, így hatalmas tapasztalata van. Ő a plasztikai sebészet egyik nagyágyúja!

Érdemes hozzá fordulni egyébként, mert nagyon jól dolgozik, nagyon kedves emberileg is, és természetesen hatalmas szaktekintély, nagyon nagy a tudása és nagyon jó sebész.

Az évek alatt nagyon sok különböző kéréssel találkozott, így szerintem minden kérdésre tud válaszolni.

Az oldalon le vannak írva a műtétek menetei, hogy mi mennyibe kerül, itt van hozzá elérhetőség is, és persze a már említett előtte – utána képek. Szerintem kevés helyen lehet ezeknek a képeknek hinni, hiszen nem azt teszik ki, ami nem sikerült jól, hanem azt, ami szép lett. De erről a cégről csak jó dolgokat olvastam, így tudtam, hogy ezeknek a képeknek lehet hinni.

Nem csak nekem, hanem sok más embernek is nagyon jó tapasztalatai vannak a plasztika.info.hu oldallal kapcsolatban. Bátran mondhatom, hogy a szakma egyik legjobbja dolgozik itt, akire bármit rá lehet bízni. Hiszen, ahogyan már írtam, 25 éves tapasztalattal rendelkezik, szerintem nincs olyan kérés, amit ne tudna teljesíteni, amivel nem találkozott még korábban.

Az is nagyon jó még az oldalon, hogy az árak ki vannak írva. Persze ezek irányárak, hiszen minden beavatkozás más, függ az érintett területtől, annak a nagyságától, attól, mennyit kell vele dolgozni, de a legtöbb helyen hasonló árlista sincs, így örülök, hogy itt ezt is meg lehet nézni.

Nekem nagyon bevált ez az orvos, ha újra valamilyen plasztikai műtétre lenne szükségem, szerintem ismét ide mennék, mert nagyon jól megcsinálták itt az orromat, amivel azóta sincsen semmi baj, nem voltak komplikációk, a műtét nyomai hamar elmúltak, így meg sem lehet már mondani , hogy plasztikáztattam az orromat. Én is egy lettem a megannyi siker sztoriból, ami itt, a Kelemednél született.

Én összességében nagyon meg voltam elégedve ezzel a céggel, így ha lenne ilyen díj, akkor a plasztika.info.hu oldal csapatának adnám, mert itt dolgozik a legjobb plasztikai sebész Budapest környékén. Gyors, megbízható, kedves, nagyon jól dolgozik és az árak is kedvezők. Mindenkinek csak ajánlani tudom!