A tökéletes lánybúcsús póló minta

Idén volt az én egyetlen nővérem lánybúcsúja. Nyilván az én feladatom volt a megszervezése és mivel eléggé maximalista vagyok, nem elégedtem meg a sablon rózsaszín lufis alternatívával, szóval valami igazán emlékezetes bulit szerettem volna összerakni. Kitaláltam, hogy a sorozatokra és az utazásra fog a téma koncentrálódni, mivel a nővérem ezt a kettőt imádja mindennél jobban.

Minden részlet nagyon király volt, megterveztem mindent, egyedül a lánybúcsú póló minták okoztak nagy fejtörést. Nem nagyon találtam meg az igazit, amíg végül rá nem találtam a lolmarkt.hu oldalára. Ezen az oldalon 16 különböző lánybúcsú póló minta közül lehetett választani, és már majdnem meg is rendeltem az egyiket, amikor feltűnt, hogy nem csak a meglévő minták közül lehet választani, hanem küldhetek nekik én is, de akár az, az eshetőség is játszik, hogy felhívom őket és elmondom az ötletet, ami megszületett a fejemben és ők megvalósítják. Mondtam is, hogy hohó! Ők az én embereim!

Fel is hívtam őket gyorsan és vázoltam a helyzetet. Nagyon kedves és türelmes csajszival beszéltem és nagyjából egy 20 perc után le is tettük a telefont. Nem sokkal később küldte is a saját lánybúcsú póló mintámat és majdnem dobtam egy hátast a végeredménytől. A lánybúcsús csapat többi tagjának is nagyon tetszett, így nem volt más hátra csak a rendelés.

Megkértem mindenkit, hogy alaposan nézze át a mérettáblázatot, mert a női pólók valamivel kisebbek, mint általában, szóval nem kell hiúnak lenni és csak azért is a kisebb méretet rendelni. Persze volt, aki nem hallgatott rám és ki kellett cseréltetni a méretet, de szerencsére mindenkit megtudtam győzni arról, hogy kérjen méretbiztosítást. A méretbiztosítás mindössze 190 forint, szóval ez senkit nem vágott földhöz, és ez azért volt nagyon jó ötlet, mert így ingyen kicserélték a rossz méreteket. Ellenkező esetben is lett volna lehetőség a cserére, de akkor ki kellett volna pengetni a 1980 forintos szállítási díjat.

Egyébként a pólók 2 nap alatt megérkeztek, szinte el se hittem, hogy ez ennyire gyors volt. Ugyan írták az oldalon, hogy minimum 1-2 nap szállítási idővel kell számolni, meg ha még reggel 10 előtt leadom a rendelést, akkor még aznap elkészítik a pólókat, de csak legyintettem rá, mert az általános tapasztalatom az, hogy ezek a rendelések 1-1,5 hét alatt érkeznek meg, így eléggé meglepődtem amikor a munkahelyemre megérkezett a 15 darab lánybúcsús póló.

Nyilván aztán nem bírtam ki, hogy ne bontsam ki a csomagot, ezért a kolleganőimmel rávetettük magunkat a dobozra és elkezdtük nézegetni a szajrét. Mindegyik póló gyönyörű volt és nagyon kellemes pamutanyagból készült. Örültem neki nagyon, mert eléggé meleg időt mondtak arra a napra, amikorra a bulit terveztük, és nem lett volna jó valami bóvli műszálas cuccban szétsülni.

Sajnos az egyik pólón megsérült szállítás közben a minta, de szerencsére nem a menthetetlen kategóriáról volt szó, az oldalon pedig azonnal megtaláltam a gyakori kérdések között, hogy hogyan is lehet orvosolni ezt a problémát. A lényeg, hogy egy sütőpapírt kellett ráhelyezni a mintára és közepesen meleg vasalóval óvatosan átmenni rajta. Nyilván arra ügyelni kellett, hogy a vasaló forró felülete és a minta nem érintkezzen, de ezért volt ott a kettő között a sütőpapír. Nagyon szépen kitudtam egyenesíteni a mintát, személyes győzelemnek könyveltem el a dolgot.

Amúgy aki nem szeret online vásárolni, ez a cég az ország 12 pontján elérhető. Mármint úgy értem, hogy személyesen, mert 12 boltjuk van országszerte. Itt nálam is van Egerben, de még találkozhattuk velük Szigetszentmiklóson, Miskolcon, Debrecenben, Nyíregyházán, Soroksáron, Maglódon, Budakalászon, Dunakeszin és Budaörsön is. Utóbbi városban azt hiszem két helyen is van üzletük, de nem vagyok benne teljesen biztos, inkább csekkoljátok le, ha bemennétek hozzájuk.

Tehát, ha lánybúcsút szerveztek és póló mintákon gondolkodtok, akkor lolmarkt.hu!