Ha nekem is olyan menő motorom lehetne, mint a sorozatban

Mindig szerettem filmeket, sorozatokat nézni. Nem is néztem keveset, de amióta van Netflix előfizetésem, azóta szinte határtalanul hódolhatok ennek a hóbortnak. Persze azt, hogy mennyi filmet, sorozatot tudok megnézni, nagyban függ attól, hogy mennyi szabadidőm van. Azt kell mondjam nem elég, de azért néha-néha esténként egy-egy epizód még belefér. Az egyik kedvenc ilyen esti sorozatom a Kemény motorosok volt. Ahogy a nevéből is látszik, vannak benne motorosok, tehát motorok is. Ugyan nemcsak emiatt szerettem a sorozatot, de bevallom őszintén, hogy ez sokat dobott az élményen, legalábbis nekem. Nagyon szeretem a motorokat, és a sorozatban szereplők pedig eszméletlen jól néztek ki. Nekem csak egy kis robogóm van, aki ugyan hű társam már pár éve, de meg sem közelíti a sorozatbeli kétkerekűket. Egyelőre megelégszem a robogómmal, és igyekszem megfelelően karbantartani. Pont emiatt nem sajnálom a pénzt megfelelő kiegészítőkre, mint pl. a motorgumikra. És hogy hol vásárlom? A MotorTire weboldalán.

Ahol a motorgumik tárháza van

Hogy miért pont ott? Mert eddig mindig elégedett voltam a kiszolgálással, a minőséggel, illetve a gyorsassággal. Elég széles a kínálat és a nagyobb márkák is képviseltetik magukat. Én ugyan csak a robogó motorgumik menüponton belül szoktam nézelődni, de rengeteg más tpusú motorra lehet itt abroncsot találni. A páros akció keretén belül még igazán jól is járhatunk. Ráadásul a MotorTire garanciát is vállal a megvásárolt abroncsokra, ez 12 hónap. Ha pedig náluk végeztetjük el a szerelést – mert egyébként erre is van lehetőség – akkor az elvégzett munkára is adnak 6 hónap garanciát. Még egy dolog van, ami a garanciához kapcsolódik és elég egyedi. Ezzel akkor találkozhattok, ha meggondoljátok magatokat a rendelést illetően, illetve ha az átvétel után kiderül, hogy rossz a gumi méret. Ilyenkor sem kell pánikba esni. Ha felveszitek a kapcsolatot a céggel, akkor törlik a rendelést. Ha pedig már megérkezett a csomag, akkor az átvételt követő 8 napon belül jelezni kell, hogy nem kell a termék. Majd vissza kell juttatni a cégnek, akik visszafizetik a számlázott árat.
Őszintén szólva, nekem ez volt a legszimpatikusabb dolog. Így nem kellett azon paráznom, hogy nem passzol a gumi és kárba vész a pénzem.

Persze, ez csak egy pozitív dolog a listámról, amiért szívesen vásárolok ebből a webáruházból. Ha ti is nagy motorosok hírében álltok és szükség van néhány új “papucsra”, akkor bátran keressétek fel a https://www.motortire.hu/ weboldalt, ahol kedvetekre böngészhettek a minőségi gumiabroncsok között.