Mozi után weboldal készítés

Tegnap éppen a moziból hazafelé indulva kissé elkapott az eső engem és az egyik barátomat, így úgy döntöttünk, hogy meg állunk egy kávézóban melegedni, és kibeszéljük a moziban látottakat. Miután ez megtörtént, a barátom elkezdett mesélni az új projektjéről, ami nagyon izgalmasan hangzott. Róla egyébként annyit, hogy gyerekkorom óta ismerem, és világ életében saját vállalkozást szeretett volna. Folyamatosan ötletelt már egészen tizenéves kora óta, hogy mi lenne a megfelelő. Most pedig úgy éreztem, hogy megtalálta azt, és meg is fogja valósítani. Az ötlet egyébként egyáltalán nem volt bonyolult, egy külföldi bio festékgyártó céggel szerződött le, ő pedig ennek a cégnek a viszonteladója lesz Magyarországon.

Azonban, hogy mindez berobbanjon a köztudatba, készíttetnie kellett egy weboldalt, ahol mindezt reklámozni, ismertetni és rendelést felvenni lehet. Így lyukadt ki az általa kiválasztott weboldalra, a keresobenelso.hu-ra, aminek a fő tevékenysége az Online marketing tanácsadás és kivitelezés, és nagyon meg volt elégedve azzal, amit látott. Meg is mutatta nekem, hogy miről beszél. Első benyomásra egyébként nagyon stílusos oldallal találtam szembe magam, szépen el volt rendezve, nem volt sem túl sok, sem túl kevés információ rajta, minden írás igényesen meg volt fogalmazva, úgyhogy összességében nekem már itt elnyerte a tetszésemet.

Ezután elmesélte, hogy nem csak weboldalkészítést, hanem más szolgáltatásokat is vállalnak, ilyen a linképítés, keresőoptimalizálás, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés. Ezekről pedig mindről egy külön menüpontot lehet találni, amire ha rákattintasz, nagyon részletes tájékoztatást kaphatsz. Menüpontból egyébként van még “árak” is, referenciák és csomagok.  Mindegyiket nagyon érdemes elolvasni, ha bővebben szeretnétek beleásni magatokat.

A barátomnak is nagyon tetszett, így el is mesélte, hogy ő biztosan fel fogja őket hívni hétköznap, mert nagyon korrekt árakon, minőségi munkát adnak ki a kezükből. Ráadásul teljesen egyedi weboldalt tudnak tervezni, és ez számára nagyon fontos volt. Én magam is elmentettem az Online marketing tanácsadás és kivitelezés linkjét és mindenkinek nagyon ajánlom, aki weboldalt szeretne, vagy a kész weboldalát szeretné elérhetőbbé, keresettebbé tenni.