Selfie Gép segítségével filmbeillő partit rendezhetsz

Mindig is rajongtam az olyan filmekért és sorozatokért, amikben a főhősök hatalmas partikat rendeznek. Egészen kicsi korom óta nagy álmom volt, hogy egyszer majd én is tartok egy ilyen partit. Egy nagy, őrült, mindenkinek örök emléket jelentő bulit.

A huszadik szülinapom közeledtével elhatároztam, hogy ez lesz az az alkalom, amikor én is megrendezem a saját filmbeillő partimat. Mindent úgy csináltam, ahogyan az a filmekben látható. Összeállítottam a vendéglistát. Gondoskodtam a helyszínről. Megterveztem az ételekkel és italokkal kapcsolatos dolgokat. Csillogó dekorációkat vásároltam. Menő lufikat rendeltem.

Selfie Gép

De úgy éreztem, kéne még valami bulis partikellék. Valami igazán menő. Valami olyan, aminek köszönhetően a résztvevők magukkal vihetnek valami apróságot, hogy a buli tényleg örök emlékké váljon.

Ekkor találtam rá a Selfie Gép bérlés lehetőségére, és ezzel együtt egy király weboldalra, ami mindenben segít, ami ehhez kell.

A Selfie Gép egy remek partikellék

Az általam talált weboldal a selfiegep.hu, ami selfiegépek bérbeadásával foglalkozik. Az oldalon minden olyan információt megtalálhatunk, amiből kiderül, pontosan mi is az a Selfie Gép. Plusz arról is meggyőződhetünk, hogy ilyen gép nélkül nem is igazán parti egy parti.

A gép lényegében egy hordozható mini fotóstúdió, melyben minden megtalálható a tükörreflexes kamerától a minőségi vakuig. A gép nem csak tökéletes, kiváló minőségű fényképeket készít, hanem azonnal ki is nyomtatja azokat, így adva egyedi és maradandó apró emléket az eseményen résztvevők kezébe.

A Selfie Gép nagyon praktikus masina, ugyanis használata rendkívül egyszerű. A gépet a vendégek is könnyűszerrel tudják majd kezelni, hiszen csupán meg kell nyomni egy gombot az automata érintőképernyős kijelzőjén. Innentől kezdve a gép csinál mindent. Visszaszámol, hogy legyen idő megtalálni a tökéletes pózt. Elkészíti a remek minőségű, utómunka nélkül is jó fényképet. Majd azonnal ki is nyomtatja azt. A készülék kezelése tehát nagyon egyszerű, de a selfiegep.hu nem bízza a véletlenre a fergeteges partit. A bérlés idejére ugyanis rendelkezésünkre bocsátanak egy kollégát, aki segít a gép kezelésében azoknak, akiknek szüksége van erre.

A Selfie Gép abból a szempontból is tökéletes partikellék, hogy nem szükséges hozzá túl nagy alapterület. A készüléket és a hozzá szükséges fotófalat a selfiegep.hu munkatársai már egy mindössze 3×3 méteres szabad sarokban is üzembe tudják helyezni. Vagyis a gép tényleg minden buliba befér a szabadtéri esküvőtől kezdve a korlátozott szabad területtel rendelkező céges buliig.

A fényképek igazán különböző színes, bolondos, csillogó stb. fotókellék használatával még inkább feldobhatók, még egyedibbé tehetők. A sefliegep.hu ráadásul ilyen kellékeket is biztosít számunkra, hogy tényleg olyan parit csaphassunk, amit csak filmekben látni. A jó hír az, hogy a fotósarok kialakításához sem kell nagyobb hely, mint az előbb már említett 3×3 méteres szabad terület. Ebben ugyanis benne van maga a kamera és a maximálisan felszerelt, mindenféle vicces kiegészítőt felvonultató komplett fotósarok is.

Ezt tartalmazza a selfiegep.hu alapszolgáltatása

A Selfie Gép bérlés tehát összességében egy olyan lehetőség, ami bármilyen rendezvénynek ötletes kelléke lehet a céges karácsonytól az esküvőkön keresztül egyszerű születésnapi bulikig. Ráadásul nem csak vicces és újszerű partielem, hanem olyan élmény is, ami örök emléket ad a résztvevők kezébe a kinyomtatott fényképek formájában.

A selfiegep.hu alapszolgáltatásába pedig minden beletartozik, ami egy igazán fergeteges partihoz kell. A gépet már az egyeztetett időpont előtt egy órával a helyszínre szállítják, így az garantáltan használható lesz a megbeszélt időben. A bérlés ideje alatt (amely lehet 4, 6 vagy 8 óra) kollégájuk végig a helyszínen marad, így garantáltan nem lehet semmi probléma a vicces pillanatok megörökítésében. A selfiegép nem csak elkészíti, hanem azonnal ki is nyomtatja a képeket. Emellett digitális formátumban is elkérhetjük a fotókat, melyek így pl. számítógépen is tárolhatók, továbbá könnyen megoszthatók a különböző social media platformokon is. A géppel a bérlés ideje alatt korlátlan számú kép készíthető és nyomtatható. A bérlés pedig nem csak magát a kiváló képeket készítő fotóautomatát tartalmazza, hanem vicces kiegészítőket is a még jobb képek érdekében. A cég által berendezett, mindössze 3×3 méteres területet igénylő mini fotóstúdióban lehetőségünk van egy személyes, páros és nagyobb csoportot ábrázoló képek elkészítésére is.

A selfiegep.hu által nyújtott szolgáltatás tehát teljes körű szórakozást ígér mindenkinek. Pontos áraikról pedig mindent megtudhatunk az oldalról, vagyis nem csak azután fog kiderülni, hogy árajánlatot kértünk. Illetve a weboldalon azt is pontosan és észrevehetően jelzik, hogy mely szolgáltatások azok, amelyek nem képezik az alapszolgáltatás részét, de felárért cserébe igénybe vehetők. És természetesen az ilyen plusz szolgáltatások költségeiről is pontos tájékoztatást ad. Maga az oldal egyébként nagyon jól néz ki. Emellett pedig rendkívül felhasználóbarát is.

Ha még egyedibb képeket szeretnél, válassz fotófalat!

A Selfie Gép és a hozzá tartozó fotósarok tehát egy csupán 3×3 méter alapterületű sarokban (természetesen nem kötelező saroknak lennie, lehet bármilyen szabad terület is) felállítható. A sarok a kamerán és a vicces kellékeken kívül tartalmaz még egy 240×240 centiméteres úgynevezett fotófalat is. Ez az a terület, ami mögöttünk van az elkészült képen.

A selfiegep.hu alapszolgáltatásában az elkészült képek fehér fotófal előtt készülnek. Azonban ha ennél bulisabb vagy egyedibb képeket szeretnél ajándékozni a rendezvény résztvevőinek, lehetőséged van további kreatív elemmel feldobni a fotósarkot. Ez azonban nem az alapszolgáltatás része, tehát van valamennyi plusz költsége.

Ez a lehetőség az úgynevezett fotófal, amely tovább növelheti a képek egyediségét. A selfiegep.hu oldalon a “Fotófal” menüpontra kattintva tudod megnézni, hogy a fehér háttéren kívül milyen fotófalakat tud még telepíteni a cég a fotósarokba. Az oldalon 9 lehetséges háttér közül választhatsz, melyekből azonban a cégnek csupán 1-1 darab van készleten. Így egy fontos tipp, hogy esetleg válassz több lehetséges hátteret is, hogy ne legyen nagy probléma az, ha esetleg már kibérelték arra a dátumra a választottadat.

A fotófal bérlése a Selfie Gép alapcsomagon felül 15 ezer forint hátterenként. Vagyis ha esetleg több fotófalat is bérelnél, fontos tudni, hogy minden háttérért külön kell fizetned.

Természetesen nem kötelező fotófalat is bérelned az alapvető csomag mellé. Ha az egyszerűség híve vagy, vagy az eseményhez egyszerűen jól illenek a fehér háttér előtt készült képek (egy esküvőn pl. ez könnyen elképzelhető), akkor maradhatsz az eredeti háttérnél is.

A fotófalon kívül a selfiegep.hu további lehetőségeket kínál a képek egyedibbé tételére. Kérésedre ugyanis a képek keretére bármilyen információt rá tudnak nyomtatni. Például szerepelhet a képeken az adott rendezvény dátuma. Vagy kiegészülhet a résztvevőknek adott emlék olyan elemekkel is, mint a cég neve vagy logója.

Összegezzünk!

Összegezve tehát a Selfie Gép kiváló partikellék, ha olyan szórakozásra vágysz, ami gyakran látható filmekben vagy sorozatokban. A képek formájában ráadásul apró, de egyedi és vicces ajándékot adhatsz mindenkinek, aki eljött a rendezvényre.

Ha úgy érzed, neked is szükséged lenne egy ilyen gépre, keresd fel a selfiegep.hu-t. Itt ugyanis mindent megtudhatsz magáról a gépről, illetve azonnal fel is keresheted a céget a bérléssel kapcsolatban.

Én nézegetem még egy kicsit a fotófalakat, hogy melyiket válasszam, aztán szerintem intézem is a bérlést!