A filmkritika adta az ötletet a hétvégi programomhoz

Minden hónap első hétvégéjén párommal közös programot csinálunk, egy úgynevezett mini randit. Már kilenc éve vagyunk egy pár és az első hónaptól kezdve tartjuk magunkat ehhez a szokáshoz, hogy minden hónapban egyszer elmegyünk egy ilyen kis randira. A következő programunk pedig a páros masszázs Budapesten szép kártyás fizetéssel. Hogy miért pont ez? És honnan jött az ötlet?
Ez egy mókás történet, mert éppen egy filmkritikát olvastam egy fekete-fehér rövidfilmről, amit pár hete mutattak be és óriási siker aratott világszinten. A kritikában kiemelték, hogy a film, igaz nagyon színvonalas, a szereplők hitelesek és profik, de egy jelenet van, ami nem nyerte el a kritikusok tetszését. Ez pedig a masszázs jelenet, mert úgy vélték jobb lett volna egy igazi masszőrt alkalmazni, aki valóban tudja, hogyan néz ki egy thai masszázs.

Nos, innen jött az ötlet. Menjünk el egy masszázsra a hétvégén. Meg is kerestem a Karma Thai Masszázst az interneten, mert egy barátnőm javasolta, hogy oda menjünk, sőt van lehetőség a szép kártyás fizetésre. Így foglaltam is időpontot, amint megláttam a honlapon, hogy szép kártyával is lehet fizetni: páros masszázs Budapest szép kártya. Gondoltam meglepem a párom ezzel, és nem mondom el neki előre, hogy hova fogunk menni. Biztosan nagyon fog neki örülni, hiszen már régóta vágyunk egy kis feltöltődésre. Az pedig különleges, hogy ezt együtt tehetjük meg egy ilyen thai masszázs keretein belül.

Elolvastam mindent a honlapon, hogy miként zajlik egy ilyen páros masszázs. Egy olyan szobában van, ahol természetesen dupla ágy van elhelyezve, ahol a párok, barátok, családtagok együtt tudnak feltöltődni. Ugye nem csak szerelmes pároknak jó program ez a páros masszázs. Mi dönthetjük el, hogy olajos vagy száraz masszázst szeretnénk. Mi biztosan az olajosat fogjuk választani, hiszen az az igazi kényeztetés. A masszőrök mozgása összehangolt, egy tradicionális thai koreográfia szerint masszíroznak – pont oly módon, ahogyan a filmben is kellett volna a kritikusok véleménye szerint – így egy azon időben élhetjük á a masszázs nyújtotta örömöket.

A masszázs egy órán át tart, és a foglaláskor kaptam 20% kedvezményt is, aminek nagyon örültem természetesen amellett, hogy szép kártyával fogok tudni fizetni. Vannak csomagajánlatok is, amelyek plusz kényeztetést tartalmaznak. A csomagban másfél órás az egész folyamat és a 90 perces masszázs után további fél órát tud a pár relaxálni egy pezsgő és gyümölcskosár társaságában. Van még ennél is exkluzívabb csomag, a luxus csomag, és a csajos nap csúcspontja elnevezésű csomag is.

A masszázs alatt igazán ellazulhatunk, elfeledkezhetünk a hétköznapi stressztől, megkönnyebbül a testünk és a lelkünk is. A fáradt, görcsös esetleg merev izmokat szépen és alaposan átmasszírozzák, serkentve a vérkeringést, normalizálva az anyagcsere folyamatokat, megszüntetve a fejfájást és sok egyéb kellemes mellékhatást gyakorolva a testünkre. A masszázs – szokták mondani – megváltoztat. Új emberként lépsz ki a szalonból. Nekünk pont erre van már szükségünk, így alig várom a hétvégét, hogy lássam párom arcát és, hogy végre ott lehessünk együtt és élvezhessük a páros masszázst Budapest egyik legkülönlegesebb szalonjában, amit ráadásul szép kártyával tudunk fizetni.