Miért van az, hogy egy nem működő nyomtató miatt késik a filmkritika?

Nagyon jó kérdés ez itt, amit most föltettem magamnak. Nos a válasz azt kell mondjam elég furcsa lesz. Érdekes dolog, hogy egyes dolgokban elég régimódi tudok lenni. Az egyik ezek közül pedig, hogy szeretem a kritikáimat kinyomtatni, mielőtt végleg feltöltöm őket az oldalra. Valamiért nyomtatott formában sokkal könnyebben észreveszem a hibáimat, mint a gépen. Biztos van erről is valami tanulmány, mert nem én vagyok az egyetlen, aki így csinálja a script-jét. Például YouTuberektől is láttam már, hogy lehetne előttük akár egy tablet is, de ők inkább papírról olvassák dolgaikat, meg hasonlók.

HP patron

Szóval, mikor észrevettem a hét közepén, hogy kifogyott a patron, és már akkor tudtam, hogy meg fogok csúszni a kritikával, mert nem bíztam benne, hogy megérkezik még a magamnak kiszabott határidő előtt a patron. Az oldal, ahol kiszemeltem magamnak a HP patron közül a megfelelőt a saját nyomtatómhoz a nyomtatoalkatresz.hu volt. Nagyin örültem, hogy olyan gyorsan rátaláltam, mert ingyenes szállítás járt minden termékükhöz, és ráadásul még 2-3 munkanap alatt kézbesítenek is, és nem csak Pestről. Mostanában mindet, amit csak kinéztem magamnak csak Pesten, vagy Pest megyében lehetett kapni. A másik véglet az volt, hogy Kínából jön és egy hónapot kell rá várni. Na itt a szállítási díj elengedése mellett nagyon gyorsan és ügyesen szállították ki a rendelt patront, igaz a csúszást nem gátolták meg. De ez nem is az ő felelősségük volt.

Aki esetleg kíváncsi rá, a tintapatronok mellet, amik nem csak HP patronokból állnak ki, hanem epson canaon, philips és még más nyomtató márkához is találhatsz megfelelő festéket, de még több nyomtatóhoz lehet tonert rendelni. Sőt ugye ezek csak a márkák, amiken belül a konkrét típust is kiválaszthatod, hogy teljesen biztos lehess mindenben. Ha pedig esetleg lézerkellékre lenne szükséged, itt azt is találsz. De talán a kedvenc részem a patronok mellet a fotópapírok voltak. Én azt hittem, hogy ezek olyan árban vannak, hogy az ember örülhet, hogy kapni lehet őket (mert olyan drágák), és nem! Ez egy nagy tévedés volt a részemről. Szóval mivel a nővérem amúgy is szeret fotózni, úgy gondoltam 4-5 csomag fotópapír jó húsvéti ajándék lesz neki. Így nem kell majd arra várnia, hogy kinyissanak a fotó stúdiók és előhívathasson.

Ha esetleg ti is rendelnétek innét, de nem vagytok biztosak a minőségben, nem kell aggódni (egyrészt mert jók), de ha valami nem tetszik vagy nem működik a szállítástól számított 14 napon belül vissza lehet nekik küldeni, és a teljes vételárat kifizetik. A patronokra pedig van egy év garancia, szóval akkor sem kell kétségbeesni, ha esetleg később lenne velük probléma.

Én minden esetre csak ajánlani tudom őket, és legközelebb már valós filmajánlóval érkezek hozzátok, addig is vigyázzatok magatokra. De legalább azt megtudtam, hogy HP patron honnan rendelhető a legjobb áron, hátha egyszer nektek is hasznos lesz.